Aluminium lasersnijden

Wanneer u aluminium wilt laten snijden kunt u terecht bij Plaatwerk Fabriek. Wij adviseren altijd om aluminium te laten lasersnijden. Bent u benieuwd waarom? Wij vertellen u graag waarom lasersnijden een duurzame keuze is. Lees alles over de verschillende toepassingsmogelijkheden en het proces van lasersnijden. Ontdek ten slotte hoe wij voor u klaar kunnen staan met onze geavanceerde machines, maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij ontzorgen u graag, dat is pas service!

 

Waarom lasersnijden van aluminium een goede keuze is

Wilt u aluminium laten snijden? Dan zullen wij altijd adviseren om voor lasersnijden te kiezen. Lasersnijden verloopt volgens een nauwkeurig proces waardoor er zo min mogelijk afvalproduct is. Bovendien worden er geen chemicaliën gebruikt. Omdat er weinig slijtage plaatsvindt gaan de machines lang mee. Al met al is lasersnijden een duurzame oplossing. De productiekosten zijn ook nog eens lager dan traditionele snijmethoden. Bent u al overtuigd?

 

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

Naast de vele voordelen van het lasersnijden van aluminium zijn de toepassingsmogelijkheden ook indrukwekkend. Door aluminium te bewerken met behulp van lasersnijden kunnen er bijvoorbeeld onderdelen voor machines gemaakt worden. Ook kunnen folies en plaatmateriaal precies op de juiste manier gesneden worden. De veelzijdige techniek van het lasersnijden kan toegepast worden in veel verschillende industrieën.

 

Hoe werkt lasersnijden precies?

Wanneer u ervoor kiest om aluminium te bewerken met behulp van lasersnijden wordt het materiaal gesneden door een laserstraal. De intense laserstraal kan met gemak door aluminium en andere materialen heen snijden. Het snijproces wordt aangestuurd door een computer. Op die manier weten we zeker dat er precies volgens het ontwerp gesneden wordt. Je hebt daarnaast verschillende soorten lasers zo zijn er CO2-lasers en fiber lasers. CO2-lasers worden vooral gebruikt voor het snijden van dikkere materialen. Fiber lasers zijn dan weer erg geschikt voor kleine plaatjes.

 

Plaatwerk Fabriek helpt u graag!

Bij Plaatwerk Fabriek kunt u terecht voor het lasersnijden van metaal. Wij werken met geavanceerde machines waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Maatwerk en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom zullen wij altijd klaar staan om naar uw wensen te luisteren en met u mee te denken. Wij ontzorgen u graag tijdens het hele proces. Last but not least: wij leveren altijd vakwerk af waarmee u verder kunt in uw productieproces. Daar kunt u op rekenen. Heeft u vragen of interesse? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar om u verder te helpen.

Contactgegevens

Contact opnemen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Plaatwerk Fabriek? Neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie.