De voordelen van het lasersnijden door Plaatwerk Fabriek:

  • Het lasersnijwerk van Plaatwerk Fabriek is zeer exact

  • Wij hebben de beschikking over hoogwaardige machines

  • We kunnen een groot assortiment platen uit voorraad leveren

  • We zorgen voor de perfecte afwerking

  • Producten worden op de juiste wijze verpakt en afgeleverd

Het lasersnijden door Plaatwerk Fabriek

Lasersnijden biedt mogelijkheden om metaal met uiterste precisie in de gewenste maat te krijgen. Lasersnijden ontwikkelt zich steeds verder in de snijdikte en snelheid waarmee wordt gesneden. Door een steeds snellere en geavanceerde aansturing neemt de snijkwaliteit steeds verder toe. Met moderne apparatuur kunnen wij zorgdragen voor foutloos lasersnijwerk en een snelle levering. Wij kunnen het lasersnijden en het zetwerk van staal, rvs en aluminium voor u verzorgen. We kunnen lasersnijwerk leveren in verschillende hoeveelheden en groottes, van stukswerk tot serieproductie.

 

Wij hanteren hoge standaarden in kwalitatief maatwerk. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn met het volledig geautomatiseerde productieproces. Hiervoor hebben wij de beschikking over hoogwaardige machines, met de juiste capaciteit en vermogen, waarmee we diverse soorten lasersnijwerk met de grootste precisie kunnen afleveren. Met onze Bystronic lasersnijmachine kunnen wij platen met een grote afmeting volledig geautomatiseerd lasersnijden. Wij kunnen een grote hoeveelheid platen direct uit voorraad leveren.

 

Plaatwerk Fabriek heeft mogelijkheden om uw plaatwerk opdrachten snel en goed op te pakken en op een korte termijn af te leveren. Onze leveringen zullen naadloos overgaan in uw productieproces. U kunt ons benaderen via onze contactpagina, via de email (info@plaatwerkfabriek.nl) maar ook telefonisch op nummer +31 187 890 455 voor de spoedeisende opdrachten of andere informatie.

 

Exact! Plaatwerk Fabriek