Lasersnijden

Lasersnijden biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om metaal met uiterste precisie op de gewenste maat te krijgen. Voortdurende ontwikkelingen in lasersnijtechnologie hebben geleid tot verbeterde snijdiktes en snijsnelheden. Dankzij geavanceerde aansturingssystemen bereiken we nu een hogere kwaliteit dan ooit tevoren. Bij ons bent u verzekerd van foutloos lasersnijwerk en een snelle levering, mogelijk gemaakt door state-of-the-art apparatuur.

Wij hanteren hoge standaarden in kwalitatief maatwerk. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn met het volledig geautomatiseerde productieproces. Hiervoor hebben wij de beschikking over hoogwaardige machines, met de juiste capaciteit en vermogen, waarmee we diverse soorten lasersnijwerk met de grootste precisie kunnen afleveren. Met onze Bystronic lasersnijmachine kunnen wij platen met een grote afmeting volledig geautomatiseerd lasersnijden. Wij kunnen een grote hoeveelheid platen direct uit voorraad leveren.

Plaatwerk Fabriek heeft mogelijkheden om uw plaatwerk opdrachten snel en goed op te pakken en op een korte termijn af te leveren. Onze leveringen zullen naadloos overgaan in uw productieproces. U kunt ons benaderen via onze contactpagina, via de email (info@plaatwerkfabriek.nl) maar ook telefonisch op nummer 0187-890455 voor de spoedeisende opdrachten of andere informatie.

Contact opnemen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Plaatwerk Fabriek? Neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie.