Ziet u door alle metaalbewerkingsbedrijven het bos niet meer? Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Ziet u door alle metaalbewerkingsbedrijven het bos niet meer? Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

17 01 2023

Wilt u metalen onderdelen produceren? Gereedschappen? Delen van auto’s? Voor ieder project is plaatwerk de basis. Wij bewerken het metaal tot het perfecte eindresultaat wat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat u graag de juiste keuze wilt maken uit de verschillende metaalbewerkingsbedrijven in Nederland. Wij vertellen u graag alle sterke kanten van Plaatwerk Fabriek en waarom uw zoektocht stopt bij ons. Lees verder en ontdek hoe wij u kunnen helpen. 

Maak uw keuze uit alle metaalbewerkingsbedrijven

Metaalbewerkingsbedrijven zijn er genoeg, maar hoe kiest u nu de beste voor uw project? Bij Plaatwerk Fabriek stopt uw zoektocht. Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om het bewerken van metaal. Wij werken met lasersnijden, een zeer exacte methode. Bij het lasersnijden van staal, rvs en aluminium bieden wij altijd maatwerk en persoonlijke aandacht voor iedere opdrachtgever. Dankzij onze geavanceerde machines zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met u mee en kunnen u volledig ontzorgen tijdens het hele proces. Voor u het weet leveren wij vakwerk af waarmee u verder kunt in uw productieproces. Benieuwd naar onze sterke punten? Lees dan verder. 

De sterke punten van Plaatwerk Fabriek

Wij onderscheiden ons tussen alle metaalbewerkingsbedrijven dankzij onze sterke punten. U vraagt zich vast af wat die punten dan precies zijn. Om te beginnen werken wij met grote precisie en verzekeren wij u van een keurige afwerking van het materiaal. Zowel voor snij- en zetwerk als lasersnijwerk kunt u bij ons terecht. Wij bieden graag uitgebreide service. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk zodat het eindresultaat perfect past bij uw verwachtingen. Tijdens het proces heeft u contact met ervaren vakprofessionals. Ten slotte zorgen wij voor een eerlijke prijs en snelle levering, zelfs spoedorders zijn mogelijk! 

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Als een van de beste metaalbewerkingsbedrijven staan wij graag voor u klaar. Of het nu om een blikje cola of een auto gaat, wij weten dat alles begint met het bewerken van metaal. Dit noemen wij ook wel plaatwerk. Wij snijden en zetten het metaal voor u tot het gewenste eindresultaat. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier. Onze experts staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Succes bereiken we samen!

Logo_PlaatwerkFabriek-wit-Footer-min

Plaatwerk Fabriek B.V.
Tramweg 31
3255MB Oude-Tonge
Nederland
T. +0187-890455
E. info@plaatwerkfabriek.nl

    De voordelen van het lasersnijden door Plaatwerk Fabriek:

  • Het lasersnijwerk van Plaatwerk Fabriek is zeer exact.

  • Wij hebben de beschikking over hoogwaardige machines. 

  • We kunnen een groot assortiment platen uit voorraad leveren.

  • We zorgen voor de perfecte afwerking.

  • Producten worden op de juiste wijze verpakt en afgeleverd.

2019 © Plaatwerk Fabriek | Realisatie: Welox Internet Services