weber-plaatwerkfabriek

Succes bereiken we samen!

Plaatwerkfabriek draagt graag iets bij aan onze maatschappij en onze toekomst.

Van een blikje cola tot een auto, van een koekenpan tot onderdelen voor een landbouwwerktuig. Plaatwerk is de basis van heel veel producten. Het is een veel gebruikt halffabricaat met oneindig veel toepassingen. Daarnaast kan het materiaal, met de duurzame eigenschappen, tot in de eeuwigheid worden gerecycled. Dit is een mooie gedachte waarmee we graag onze bijdrage willen leveren onze volgende generatie.

 

Deze gedachte inspireerde mij om het bedrijf Plaatwerk Fabriek te starten. Inmiddels heb ik een team van medewerkers om mij heen gevormd en ben ik trots op de resultaten die we samen bereikt hebben. Vanuit een mooi bedrijfspand aan de Tramweg 31 in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge zijn we uitgegroeid tot een gevestigde toeleverancier van plaatwerk.

 

We blijven wel steeds vooruit kijken om onszelf verder te ontwikkelen. We zullen alle innovaties in deze branche op de voet volgen en waar mogelijk toepassen. Deze branche zal nooit stilstaan en volop mogelijkheden blijven bieden op korte en op langere termijn (voor onze volgende generatie).

 

In de toekomst wil ik een groep jonge, aanstormende engineers om mij heen verzamelen die het leuk vinden om uit plaat te construeren en graag met de klant meedenken over de mogelijkheden hiervan. Ik ben absoluut van mening dat je meer kunt bereiken met een goede samenwerking waarin je kennis en ervaringen kunt delen, voor elkaar klaar staat en er voor elkaar bent.

 

Succes bereiken we samen!   

 

Willem Buth

Oprichter Plaatwerk Fabriek