Over ons

Van een eenvoudig blikje cola tot een indrukwekkende auto, van een simpele koekenpan tot cruciale onderdelen voor landbouwwerktuigen. Plaatwerk vormt de basis van talloze producten. Het is een veelgebruikte halffabricaat met eindeloze toepassingen. Bovendien kan het materiaal met zijn duurzame eigenschappen eindeloos worden gerecycled.

Deze gedachte inspireerde mij om het bedrijf Plaatwerk Fabriek te starten. Inmiddels heb ik een team van medewerkers om mij heen gevormd en ben ik trots op de resultaten die we samen bereikt hebben. Vanuit een mooi bedrijfspand aan de Tramweg 31 in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge zijn we uitgegroeid tot een gevestigde toeleverancier van plaatwerk.

We blijven wel steeds vooruit kijken om onszelf verder te ontwikkelen. We zullen alle innovaties in deze branche op de voet volgen en waar mogelijk toepassen. Deze branche zal nooit stilstaan en volop mogelijkheden blijven bieden op korte en op langere termijn (voor onze volgende generatie).

In de toekomst wil ik een groep jonge, aanstormende engineers om mij heen verzamelen die het leuk vinden om uit plaat te construeren en graag met de klant meedenken over de mogelijkheden hiervan. Ik ben absoluut van mening dat je meer kunt bereiken met een goede samenwerking waarin je kennis en ervaringen kunt delen, voor elkaar klaar staat en er voor elkaar bent.

Succes bereiken we samen!

Willem Buth

Oprichter Plaatwerk Fabriek

Contact opnemen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Plaatwerk Fabriek? Neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie.