Werkwijze

Bij Plaatwerk Fabriek streven we ernaar om klantgerichte oplossingen te bieden voor slimme plaatconstructies. Ons doel is om kwalitatief maatwerk te leveren.

Om de kwaliteit te waarborgen, maken we gebruik van een geavanceerde Bystronic lasersnijmachine die wordt aangestuurd door geavanceerde Cad Cam software. Onze lasersnijmachine heeft een werkbereik van 3 x 1,5 meter. Bovendien beschikken we over de juiste apparatuur om de gesneden plaatuitslagen en onderdelen netjes af te werken. We maken ook gebruik van een ERP-softwarepakket om onze afspraken vast te leggen en een vlekkeloze orderafwerking te garanderen.

Onze orders worden direct in ons administratieve systeem verwerkt. Dit systeem zorgt niet alleen voor orderverwerking, maar ook voor voorraadbeheer om ervoor te zorgen dat we nooit zonder materialen zitten. We zorgen ervoor dat we altijd het juiste staal, roestvrij staal of aluminium beschikbaar hebben. Bovendien kunnen we de maakbaarheid van onderdelen beoordelen en indien nodig aanpassingen doen. Met dit efficiënte productiesysteem kunnen we u snel voorzien van een op maat gemaakte offerte en gegarandeerde levertijden. Zo kunt u vertrouwen op een foutloze uitvoering van uw opdracht. Uiteraard vindt er standaard een eindcontrole plaats voordat we het aan u overdragen. Net zoals lasersnijden zeer nauwkeurig is, is Plaatwerk Fabriek dat ook. U kunt erop vertrouwen dat we de juiste keuze zijn voor uw lasersnijopdrachten.

We zijn gevestigd op Tramweg 31 in Oude-Tonge, Zuid-Holland. In onze werkplaats voeren we alle snijwerkzaamheden uit voor staal, roestvrij staal en aluminium. Daarnaast kunnen we ook naar uw locatie komen om de mogelijkheden te bespreken en mee te denken over de beste oplossingen voor u.

Bij Plaatwerk Fabriek kunnen we uw plaatwerkopdrachten snel en efficiënt uitvoeren, met korte levertijden. Onze leveringen sluiten naadloos aan op uw productieproces. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina, via e-mail (info@plaatwerkfabriek.nl) of telefonisch op +31 187 890 455 voor spoedopdrachten of andere informatie.

Contactgegevens

Contact opnemen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Plaatwerk Fabriek? Neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie.