Order

De orders komen direct in ons administratieve systeem, welke tevens zorgt voor het voorraadbeheer.

Productie

Met dit efficiƫnte productie systeem kunnen wij u snel voorzien van een offerte op maat en kunnen wij levertijden garanderen.

Eindcontrole

Vanzelfsprekend vindt er standaard een eindcontrole plaats voordat het product aan u overgedragen wordt.

Plaatwerk Fabriek zorgt voor klantgerichte oplossingen om slim te construeren uit plaat. Wij zorgen voor kwalitatief maatwerk.

Om dit te garanderen hebben we de beschikking over een multifunctionele Bystronic lasersnijmachine die aangestuurd wordt door geavanceerde Cad Cam software. Onze lasersnijmachine heeft een werkbereik van 3 x 1,5 meter. We hebben de beschikking over de juiste apparatuur om de gesneden plaatuitslagen en onderdelen netjes voor u af te werken. Naast deze moderne apparatuur hebben we de beschikking over een ERP-softwarepakket, waarmee we onze afspraken vastleggen en zorgen voor een vlekkeloze orderafwerking.

De orders komen direct in ons administratieve systeem. Dit systeem zorgt naast onze orderverwerking ook voor het voorraadbeheer zodat we niet misgrijpen. Wij zorgen hiermee voor de beschikbaarheid van het juiste staal, rvs of aluminium. Daarnaast kunnen we de maakbaarheid van de onderdelen toetsen en op basis hiervan eventuele zaken aanpassen. Met dit efficiënte productie systeem kunnen wij u snel voorzien van een offerte op maat en levertijden garanderen. Hiermee kunt u vertrouwen op een foutloze doorloop van uw opdracht. Vanzelfsprekend vindt er standaard een eindcontrole plaats voordat het aan u overgedragen wordt. Lasersnijden is zeer exact. Plaatwerk Fabriek is dat ook. U weet dan ook precies wie u moet hebben voor uw lasersnij opdrachten:

Exact! Plaatwerk Fabriek

We zijn gevestigd aan de Tramweg 31 in het Zuid Hollandse Oude-Tonge. In onze werkplaats kunnen we al het snijwerk van staal, rvs en aluminium voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen we u ook op uw locatie bezoeken om daar de mogelijkheden te bespreken en mee te denken over de voor u beste oplossingen.

Plaatwerk Fabriek heeft mogelijkheden om uw plaatwerk opdrachten snel en goed op te pakken en op een korte termijn af te leveren. Onze leveringen zullen naadloos overgaan in uw productieproces. U kunt ons benaderen via onze contactpagina, via de email (info@plaatwerkfabriek.nl) maar ook telefonisch op nummer +31 187 890 455 voor de spoedeisende opdrachten of andere informatie.

Wij staan graag voor u klaar!